Žitelj Čoke uhapšen u Temerinu sa 2,2 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020, 13:09

Žitelj Čoke uhapšen u Temerinu sa 2,2 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. R. (1971), sa područja Čoke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Četiri paketa sa ukupno 2,2 kilograma marihuane pronađena su ispod suvozačevog sedišta, u kombiju koji je vozio osumnjičeni, zaustavljenom u Temerinu.

S. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima uhapšen Turčin sa 300.000 "opranih" funti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su turskog državljanina M.E. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pranje novca...Na graničnom prelazu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.