Izvor: B92, 20.Dec.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni miting predsedničkog kandidata Vujanovića

Podgorica -- Predsednički kandidat Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije Filip Vujanović pozvao je u petak uveče sve građane Crne Gore sa pravom glasa da izađu na izbore i daju glas kandidatu kojeg smatraju najboljim za predsjednika Crne Gore. "Neću pozivati da svi glasaju za mene, ali ću pozvati sve da izađu u nedelju, 22. decembra, na izbore i da glasaju po svom uvjerenju za najboljeg kandidata" - istakao je Vujanović na završnoj predizborne konvenciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Podgorici. On je pozvao i pristalice opozicione Koalicije "Zajedno za promjene" da ne poslušaju svog lidera predsednika Socijalističe narodne partije Predraga Bulatovića da "bojkotuju izbore", nego da izađu na birališta i glasaju.

Mandatar za sastav nove crnogorske Vlade Milo Đukanović najavio je da će, nakon izbora Vujanovića za predsednika Crne Gore, naredne sedmice biti izabrana i nova vlada. "Uvjeren sam da će građani Crne Gore izađi na birališta i da će pobjeda na tim izborima Filipa Vujanovića biti pobjeda demokratske, reformske i multietničke Crne Gore" - istakao je Đukanović. On je optužio koaliciju "Zajedno za promjene" i Liberalni savez da su "pobjegli sa političkog megdana na izborima za predsjendika Crne Gore".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.