Završeni radovi na postavci novog trafoa na izvorištu Batrovci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni radovi na postavci novog trafoa na izvorištu Batrovci

Odrađeni su radovi na postavci novog trafoa na izvorištu Batrovci. Posao je na području Opštine Šid prouzrokovao obustavu vodosnabdevanja potrošača. Postavka novog savremenog trafoa znači urednije snabdevanje za korisnike u narednom periodu a ujedno I rešavanje problema koji je nastao sredinom maja meseca, ističu nadležni.

Radove na postavljanju novog trafoa na izvorištu Batrovci danas je obišao zamenik predsednika Opštine Šid Zoran Semenović. U pitanju je značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posao za JKP Vodovod koje je zahvaljujući pomoći lokalne samouprave koristilo alternativni vid napajanja od sredine maja meseca do sada. Ugradnjom novog sistema dobija se na stabilnosti u isporuci vode.

Građani njih oko 17 000 koji se snabdevaju sa ovog dela vodovodne mreže u Opštini Šid zbog kompleksnih radova nisu imali vodu tokom dana. Smatraju da je dobro što je pronađeno rešenje za napajanje izvorišta koje je pretrpelo štetu u prvoj polovini godine.

Posao koji se sprovodi vredan je preko 12 miliona dinara. Nakon sanacije objekta od požara koji se dogodio srednom maja meseca sada se postavlja i potpuno nova trafostanica sa najmodernijim sistemom napajanja.

Ulaganje u distributivni sistem će se kontinuirano nastaviti i u narednom periodu rečeno je prilikom obilaska radova na trafou. Sva ulaganja uslediće prema već zacrtanim planovima kako bi i sam kvalitet vode za piće bio na najvišem mogućem nivou u najzapadnijoj opštini srema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.