Završen sastanak u sedištu BIA: Predsednik neće davati izjave za medije

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen sastanak u sedištu BIA: Predsednik neće davati izjave za medije

Oni su se sastali da bi razmotrili pogoršanje situacije u regionu, a posle divljačkog prebijanja mladića u centru Podgorice samo zato što je podigao tri prsta SASTANAK kojem su uz predsednika Aleksandra Vučića prisustvovali i ključni ljudi bezbednosnog sektora države održan je večeras u sedištu BIA i trajao je dva sata, a po završetku prvi čovek Srbije nije se obratio medijima niti će biti zvaničnog saopštenja. Podsetimo, osim Vučića, na sastanku su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i ministri policije i odbrane Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade Ivica Dačić i šef BIA Bratislav Gašić. Oni su se sastali da bi razmotrili pogoršanje situacije u regionu, a posle divljačkog prebijanja mladića u centru Podgorice samo zato što je podigao tri prsta.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić, Dačić, Stefanović, Vulin i Gašić na sastanku u sedišta BIA

Izvor: VOA, 28.Jan.2020

Zbog pogoršanja sitguacije u regionu predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je sastanak u ponedeljak uveče u sedištu Beznednosno-informativne agencije, kome su prisustvovali ministri spoljnih poslova Ivica Dačić, unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i odbrane Aleksandar Vulin, kao i šef...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.