Zasedanje Saveta ministara inostranih poslova zemalja članica Organizacije Crnomorske ekonomske saradnje u Beogradu

Izvor: Vostok.rs, 09.Jun.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasedanje Saveta ministara inostranih poslova zemalja članica Organizacije Crnomorske ekonomske saradnje u Beogradu

09.06.2012. -

Redovno, 26. zasedanje Saveta ministara inostranih poslova zemalja članica Organizacije Crnomorske ekonomske saradnje biće održano 11. juna u Beogradu. Rusku delegaciju će predvoditi prvi zamenik ministra inostranih poslova Anderj Denisov, saopštili su danas iz spoljnopolitičkog resora.

Na sastanku će se razmatrati rezultati koji su ostvareni za vreme predsedovanja Srbije ovom organizacijom od januara do juna 2012. godine, uključujući i susrete ministara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ekologije i energetike. Učesnici zasedanja će razmeniti mišljenja o načinima povećanja efikasnosti Organizacije, daljeg jačanja regionalne saradnje, aktiviranja delatnosti zemalja članica na ostvarenju najneophodnijih projekata saradnje zemalja crnomorskog basena, kao i praktična pitanja pripreme i sprovođenja samita organizacije u Istanbulu 26. juna na nivou šefova država i vlada, posvećenom 20. godišnjici Organizacije.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.