Zaposlenima u kompaniji PMC sprema se smanjenje angažovanja i zarada

Izvor: Danas, 20.Jul.2020, 16:53

Zaposlenima u kompaniji PMC sprema se smanjenje angažovanja i zarada

Zaposlenima u kompaniji Promo Manjeti Komponente (PMC), koja je jedan od vodećih dobavljaljača Fijat Krajslera (proizvodi prednje i zadnje vešanje, konstrukcije prednjih sedišta, nosače instrument table, okvire hladnjaka i druge pozicije za model “500L”), tokom ove sedmice, a možda već sutra (21.07.), biće na potpisivanje ponuđen aneks ugovora o radu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Fijatov dobavljač smanujuje obim posla i plate

Izvor: AutoBlog, 21.Jul.2020, 14:55

Zaposlenima u kompaniji Promo Manjeti Komponente (PMC), koja je jedan od vodećih dobavljača Fijat Krajslera, tokom ove sedmice biće ponuđen aneks ugovora o radu. Aneksom će obim proizvodnje i plate radnika u PMC da budu dovedeni u svojevrstan sklad sa kretanjem proizvodnih i montažnih traka u fabrici automobila...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.