Izvor: Glas javnosti, 19.Apr.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanijer: Poraditi na povratku Srba

BEOGRAD - Šef Unmika Lamberto Zanijer kaže da su se odnosi te misije i Prištine poboljšali, ali da i dalje postoje razlike koje se odnose na strategiju za sever Kosova.

On je u intervjuu Politici izrazio zadovoljstvo što je i šef Međunarodne civilne kancelarije Piter Fejt ocenio da je potrebno strpljenje da bi se strategija sprovela.

- U nekim oblastima bilo je nekog napretka, kao na primer u policiji. Postoje oblasti kojih nema u planu od šest tačaka, kao što je povratak i voleo bih da vidim da se radi na tome - rekao je Zanijer i dodao da je vrlo važno pitanje i baština SPC, prenosi Fonet.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zanijer kaže da su se odnosi između UNMIK-a i Prištine poboljšali

Izvor: Southeast European Times, 19.Apr.2010

19/04/2010..PRIŠTINA, Kosovo -- Šef UNMIK-a Lamberto Zanijer kaže da su se odnosi između misije UN i Prištine poboljšali, mada ostaju razlike oko nekih pitanja, uključujući "strategiju na severu", rekao je Zanijer u nedelju (18. aprila), u intervjuu beogradskom dnevniku Politika. Portparol vlade...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.