Zakon nije prekršen već zloupotrebljen

Izvor: Glas javnosti, 01.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakon nije prekršen već zloupotrebljen

BEOGRAD - Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić zatražio je juče od predstavnika DS i njihovog predsednika da preinače odluku o datumu sazivanja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, jer „odluka v.d. gradonačelnika Beograda Zorana Alimpića da zakaže sednicu za 14. jul predstavlja opasno, štetno i antidemokratsko ponašanje predstavnika DS“.

- Ovakvim nedemokratskim ponašanjem DS jasno pokazuje da ne poštuje osnovne principe modernog demokratskog poretka jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << im je jedini princip političkog delovanja - borba za očuvanje vlasti po svaku cenu. Kao čovek koji je uvek poštovao narodnu volju i koji je uvek čestitao izbornu pobedu političkim protivnicima, zahtevam od predstavnika DS i njihovog predsednika da preinače odluku o datumu sazivanja konstitutivne sednice Skupštine grada. Samo takva odluka bi bila u interesu demokratije, Beograđana i Srbije, kazao je Nikolić.

I potpredsednica NS Dubravka Filipovski pozvala je juče Alimpića da „u interesu građana“ poništi odluku da se konstitutivna sednica Skupštine grada održi 14. jula.

- Alimpić treba da poništi nepromišljenu odluku i da ceo postupak vrati u zakonske okvire.

REČ ZAKONA

Profesorka Ustavnog prava Marijana Pajvančić upućuje na Zakon o lokalnoj samoupravi i o lokalnim izborima. Član 56 Zakona o lokalnim izborima kaže da konstitutivnu sednicu Skupštine saziva predsednik Skupštine iz prethodnog saziva u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata izbora, a član 87 Zakona o lokalnoj samoupravi nalaže da ako se u jedinici lokalne samouprave ne sprovedu izbori za odbornike ili ako se posle sprovedenih izbora ne konstituiše Skupština u skladu sa ovim zakonom u roku od dva meseca od objavljivanja rezultata izbora, vlada imenuje privremeni organ iz člana 86 stav 4 ovog zakona koji obavlja tekuće i neodložne poslove iz nadležnosti Skupštine i izvršnih organa jedinice lokalne samouprave.

Međutim to što predstavnici SRS, DSS, NS i koalicije okupljene oko SPS smatraju da sednica treba da se održi najkasnije do 6. juna, samo je delimično opravdano, kao što je samo delimično opravdano ponašanje demokrata. Tačnije, kako tvrde eksperti, i jedna i druga strana su samo delom ispoštovale demokratske principe.

Programski direktor Cesida Marko Blagojević objašnjava za Glas da svaki akt organa vlasti, a predsednik prethodnog saziva Skupštine grada je organ vlasti, ima dve dimenzije. Jedna je zakonitost, a druga celishodnost. Akt o zakazivanju konstitutivne sednice novog saziva skupštine grada za 14. jul jeste zakonit, ali se tu postavlja pitanje opravdanosti odugovlačenja zakazivanja prve konstitutivne sednice, tako da su tu i jedni i drugi u pravu.

- Vršilac dužnosti gradonačelnika jeste u pravu utoliko što on zaista nije prekršio nijedan zakon svojom odlukom. Kod te odluke je sporna opravdanost. Iz kog razloga se odugovlači - očigledno da je to politički motivisano. Očigledno da se čeka okončanje pregovora na republičkom nivou, odnosno o vladi, ali ne znam zašto jer nema nijednog razloga da se to čeka.

U pravu je i koalicija SRS-DSS-NS-SPS-PUPS-JS kada tvrde da je to politička odluka i opravdano postavljaju pitanje njene opravdanosti. Odnosno, DS čeka, jer se vlast u Beogradu i Republici preslikava.

- DS očigledno čeka okončanje pregovora na nivou Republike, očekuje da će dobiti tu vlast i da će je preslikati na lokalne nivoe, pre svega na Beograd. Zbog toga je v.d. gradonačelnika i član DS upravo i doneo takvu odluku. Tu nema spora - kaže on.

Dakle, obe strane su u pravu, svaka na svoj način. Ali, takođe, obe strane se pozivaju na ključne principe demokratije, koja prema Blagojeviću, podrazumeva proceduru, odnosno pravila po kojima se događaji odvijaju.

- To je ovde ispoštovano. Međutim, drugi princip demokratije je legitimitet, odnosno opravdanje, celishodnost. Obe strane se na svoj način ponašaju demokratski. Svaka će reći da je demokratskija od one druge, ali je najbolje da jedna odluka zadovoljava oba kriterijuma, a takvu, naravno, nemamo - kaže on.

Prolongiranje zakazivanja sednice za izbor predsednika grada je „logična u vremenski propisanom roku“, međutim, situacija nalaže brže delovanje, tako da bi vlada grada mogla da se formira u mnogo kraćem roku - smatra i Miloš Knežević, politikolog i pravni ekspert.

- Princip demokratije se zasniva na apsolutnom poštovanju prava većine postignute koalicije, tako da nikakvo uslovljavanje i osporavanje onoga što se desilo na nivou grada ne bi bilo u skladu sa zakonom. Prolongiranjem se skoro ništa ne dobija jer gradska vlada mora kad-tad biti sastavljena. Bez obzira na to što je Beograd „zlatna koka“ Srbije, postignuta koalicija trebalo bi da se realizuje u što kraćem roku, nevezano sa kombinacijama u vezi republičke vlade. Nema razloga da se čeka vlada, jer se kohabitacioni momenat već postigao činjenicom da je predsednik Republike iz prodemokratskog bloka, pa izvršna vlast ne mora nužno da bude deljena na republički i gradski nivo, jer već postoji podela između bloka za evropsku Srbiju i radikalsko- narodnjačke koalicije. Imamo neophodnu distribuciju moći. Predsednik je izabran iz jednog bloka, a vlada će najverovatnije biti sastavljena iz drugog - ističe Knežević, dodajući da borba oko Beograda ne bi smela da znači ništa za republički nivo pošto „beogradska vlada nije ekvivalentna republičkoj vladi ni u čemu osim u moći finansijskog raspolaganja i činjenicom da je Beograd centar vlasti“.

On međutim, kritikuje ponašanje predsednika Tadića kao nedemokratsko i ističe da „demokratija ne znači sprečavanje postignute koalicione većine dovoljne za formiranje vlade“. Sprečavanje može da se učini samo autoritarnim nedemokratskim sredstvima u koje spada i zamajavanje i prolongiranje, tvrdi Knežević.

- Ukoliko se uspostavi većina, i ta većina verodostojno potvrdi u konsultacijama sa predsednikom, nema načina da se ospori. To nije zasnovano na Ustavu. Znači, onaj ko stvori većinu i za to pruži dokaze, formira vladu. Volja predsednika tu nije kreativna i konstitutivna, nema ustavna ovlašćenja da se meša u stvaranje koalicione većine ili njeno rastvaranje, pogotovo ne negiranje. I nije u ustavnoj poziciji da zastupa interes stranke iz koje potiče. Konsultacije kod predsednika su medijatorskog karaktera, on ne može da promeni volju koalicionih partnera ako su rekli da su stvorili koaliciju. To ne može da učini ni na nivou grada, ni Republike. Mora samo da prihvati, protokolarno prosledi Skupštini, zatim se od skupštinske većine formira vlada, naglašava Knežević.

Стране обавештајне службе и тајкуни најјачи притисак врше на пензионере у циљу да "минирају" патриотску Владу.Обећавају им све,милују уши а онај Крко... је покварен до коске.На крају ће остати ко г... на цедилу,два три човека ће се нафатирати и то је то.О моралном лику Палме не треба ни причати.Тај "волонтер" од ваздуха живи па га је зато лакше прескочити него заобићи.

Austrijo-Ugarska i Nemacka nikada nisu oprostile stvaranje velike Srbije (ili ti Jugoslavije) na "njihovoj" teritoriji posle takvog ponizavajuceg poreza iz 1918. Cak su i engleze pridobili za sprovodjenje svoje osvete, koji su naredili Kralju Aleksandru II da se 1943 odrekne Draze i prizna Tita. Od tada pa na ovamo (sa izuzetkom Milosevica i Kostunice), sve srpske vlade su bile agenti zapada, koje sprovode osvetu: vracanje Srbije u granice iz 1912 (Beogradski Pasaluk kako oni to zovu). Ostali su jos Vojvodina i Sandzak da se "otrgnu od vlasti iz Beograda, i da se pridruze Evropskoj Zajednici", koja nije nista drugo nego moderno Nemacko carstvo.

Srbija je na putu da bude izbrisana sa Mape u Totalu - Veleizdaja je na svim nivoima

400 Eura u Nemačkoj - 2500 Eura isti Auto kod nas

Pa cime ovi politicari to motivisu - da nam nisu vece plate od Nemaca .euro 4euro 3 standard im je vazan - ato sto smo izbombardovani Uranijumom da mozemo da ga izvozimo na Tone to nikom ništa

Ovo je jedna Banda na Vlasti kojoj su samo lične privilegije u glavi a Narod neka umire -Važno je da gospoda imaju Diplomatske Pasoše -da prodaju Nis Rusima za dzabe - da uzmu po 10 Miliona dolara pa kud koji po svetu - Hawai su lepo mesto za odmor -Danas nemamo ni 3 Remontovana Miga jer Rusija ih jos ne isporucuje - A ta Rusija nama duguje 300.000.000 dolara -Kako je moguće da od 12.000.000 Srba upravo osoba školovana u Zagrebu bude Naćelnik Genraštaba ...Spavaj Srbijo ..probudićes se u Izbegličkoj Koloni -Danas pripadnici Narko Kartela sa 3 Poslanika odlučuju o sudbini i Kosova i Srbije .. nema potrebe da se plašimo neće nas izneverti jer Narko-Dileri su časni Ljudi ...-- Evo i da se potpišem da ne bude Anonimno - jer skrivaju se samo oni koji lažu

Dimitrijević Partija Mladih

То што раде такозвани лидери такозване Демократске странке јесте злоупотреба положаја, јесте ругање праву и ругање народу. Одлагање седнице Скупштине јесте недемократски чин и израз претходно реченог.

Ако "силници без мане и страха" ,које штити НАТО топузина, ако, дакле, та дивна "демократска" створења наставе да врше НАСИЉЕ НАД НАРОДОМ, НАСИЉЕ НАД БЕОГРАДОМ, онда је предлажем:

Да се нова Скупштина Београда конституише без ових предивних створења, узурпатора, на платоу испред зграде Скупштине, а онда да изабрани Председник позове полицију да омогући улаз у зграду новим делегатима и новој власти.

Ако полиција одбије да то учини, онда ће значити да и полицијом управљају дивна и предивна "демократска" створења, па остаје једино РЕШЕЊЕ:

ПОЗВАТИ НАРОД ДА ДОЂЕ ПРЕД СКУПШТИНУ, А ДОЋИ ЋЕ НАС БАР 200ООО (ДВЕСТО ХИЉАДА) И ДА СКУПА ОБЕЗБЕДИМО УЛАЗ НОВЕ ИСТИНСКЕ ДЕМОКРАТСКЕ ВЛАСТИ У ЗГРАДУ СКУПШТИНЕ.

Моја порука бившим носиоцима власти у Београду:

Господо, знамо ми да сте ви дивна и предивна бића, да сте понос свих медија, или скоро свих, да сте понос великог "демократског Запада", и знамо да сте највише понос сами себи, али верујте нам, морате отићи са власти, иако ћемо ми страшно патити што нам одлазе тако дивна створења.

Ovako nesto se pre moglo ocekivati od radikala, nikako od demokrata. Sramota je da se odugovlaci sa formiranjem gradske vlade, kada je situacija potpuno jasna. Zna se ko je formirao vecinu i nema razloga za odugovlacenje, osim ako DS, koja je bila sigurna da ce formirati vladu, nije stigla da obavi "zakulisane" radnje, pa joj treba vremena da ukloni dokaze. Sta drugo covek da pomisli? Drugog razloga nema.

Pobogu Emilija zasto to ocekivati od radikala. Pa Radikali su najdemokratskiji. Oni uvjek su cestitali pobjedniku.Pun mi je k... ovih zutih.I solana je bolji od njih.

Predstoji nam najveći investicioni ciklus u istoriji

Vojska Srbije ključni faktor stabilnosti na Balkanu

EP bez ikakve uloge u priznavanju nezavisnosti Kosova

DS i njihovi sateliti NE SMEJU da prepuste vlast. radi se o mnogo vecim stvarima nego o parama. Oni jednostavno NE SMEJU PO CENU ZIVOTA DA ISPUSTE VLAST, oni imaju ugovor koji NE SMEJU da ne ispune.

U pravu si, Dragoš. To je ključni razlog. Samo što polovina ludog srpskog naroda nikako to da shvati. I glasaće za svoje neprijatelje tvrdoglavo tvrdeći da su u pravu i onda kada im oni upropaste i život i državu.

"Закон о локалним изборима

Члан 56

Конститутивну седницу скупштине сазива председник скупштине из претходног сазива у року од 15 дана од дана објављивања резултата избора." Јасно и лако схватљиво, зар не?

Овај закона Народна скупштина усвојила је 29. 12. 2007. године.

Неко то назива кршењем закона, а неко злоупотребом? Како год обрнете није у скалду са законом ни одлука друга Алимпића као ни коментар друга Благојевића из Цесида.

srbislave!Upravu ste sve sto ste rekli.Srbija je svih gradjana Srbije a ne DJilasa,Dinkica.DJelica i naseg Pretseddnika.Predsednik u demokratskim zemlj.je predsednik za sve gradjane svoje zemje a ne iskljucivoza svoju partiju.To i svaki sizofrenicar zna.Sramota za Srbiju da predsednik demokratski izabran rezira ovake opake situacije.

Ovoga cirkusa nema nigde. Govori se o "demokraskim principima " u zemlji ciji su politicari (osim Nikolica i Kostunice) do juce uzivali u komunizmu i da mogu, iskopali bi druga Tita iz groba da ih vrati u "zlatno doba:" Tada ih se nije ticalo demokratije , nego partijske privilegije. Vise nema Tita, ali Amerika diktira i puni dzepove izdajnika koji kradu glasove, a kad je ocevidno da su izgubili onda se pozivaju na neke principe i hoce fromiranje vlade jer sto se vise odugovlaci (tj. "prolongira" u sadasnjem srpskom jeziku) to se vise lomi volja naroda ispiranjem mozga. Americka i CIA-jevska formula koja vremenom nikad ne podbaci.

Nije tacno da oba predloga imaju mane:

predlog RS-a je i zakonit i legitiman

predlog DS-a NIJE legitiman.

Provociraju se nemiri u Srbiji- ocigledno je -medjunarodno- odluka ko ce vladati koalicijono, veliki zalog, te mir u Srbiji nije dovoljno vazan za DS. Vazne su im preuzete obaveze prema finansijerima spolja bez obzira na volju glasaca i gradjane\a Srbije.

Па људи сетите се како је тај Алимпић дошао на чело Београда. Кад је онај њихов претходни лопов преминуо то место је требао да заузме човек из ДСС-а по функцији у градској скупштини. Па су онда исто "демократски" довели на чело Београда овог њиховог да би их заштитио, да се не би знало шта је радио његов предходник, она босанка Хрустановићка и остале " демократе"

E moji dragi Srbi jos vi neznate tko su Gospodin Tadic i DS. Ljudi iz DS i ovo drustvo oko njih su u stanju da zapocnu rat samo da ostanu na vlasti.

Moze svatko da komentarise zakon koliko hoce ali nigde u demokratskom svetu se ne ocekuje da se konstituivna sednica u jednom gradu odrzi vise meseci nakon izbora. Bas zbog toga verovatno nije se ni reagovalo na tadasnji predlog zakonskog clana jer se svi bore da se vlast formira sto pre. Koliko vidim do sada se toliko vremena koristi samo u drzavi Zimbabwe kojom vlada covek koji je omrzen u EU. Tadica treba pitati dali DS zeli da ide u EU a koristi se akvim metodama. Drga cudna stvar je ta sto neki sada zele da vezu lokalne izbore uz savezne a to su dva posebna tela pa se i ovdje postavlja pitanje diktature od strane vladajuce koalicije. Posebno je to vazno sto DS spominje da je i DSS jos u vladajucoj koaliciji u Beogradu. Mi smo culi da DSS tazi sazivanje sednice a to znaci da gospoda Tadic, Alimpic i Dilas na diktatorski nacin zele da sprece DSS da promeni koalicionog partnera. Opet diktatura jer bez DSS koalicija u Beogradu nema vecinu ni odlazecoj skupstini grada. Kako god da oni odluce Tadic i koalicija su VELIKI gubitnici posle ovih izbora. Mogu produziti vlast da sakriju kriminalne radnje ali ce izgubiti ugled i kod te "demokratske" Evrope u koju se oni zaklinju. Za SPS koaliciju mogu samo da izrazim svoje gnusanje nacinom na koji se dogovaraju izmedju sebe. Ako se nisu mogli dogovoriti pre izbora onda su trebali ici na izbore odvojeno pa onda nebi ni bilo ovog odugovlacenja. Podrzava sam Palmu ali vidim da Palma mlati praznu slamu. Na izborima govori o patriotizmu a onda postaje garant Tadicevog priznavanja Kosova samo da bi jos neki majmun stigao u posetu njegovom zoo vrtu. On pokusava od toliko naroda da napravi majmne. Neka on to radi sa Dacicem i sa Krkobegovicem a nek ostavi srbe na miru. Ja mu letos ne svratih tamo jer mi je prece obici cele kulu i Vrnjacku Banju. Fuj i on i njegovi majmuni.

Demokratija? Zaista je smijesno kako ljudi koji sebe smatraju vicnima na polju razumijevanja ljudskog

drustva mogu vjerovati u koncept koji ne samo da je nemoguc vec je i vjesto skrojen sa namjerom da sve

cionisticke ideje sprovede u djelo vukuci nardode svjesne svoje nacionalnosti za nos. Kako ne vidite

da su knocepti koji na oko djeluju kao narodu-naklonjeni zapravo tako ocigledno nacinjeni sa ciljem da

uniste spoznaju o porijeklu. Jedini nacin da se ova titanski ocigledna ideja o hegemoniji srusi je

jacanje nacionalnosti, osjecaja pripadnosti jednoj naciji ali i sagledavanje istinskog porijekla. U

nacionalnim drzavama narod koji cini gro te drzave i njeno ime uvijek mora imati prednost u odnosu na

dosljake. Dosljaci su duzni postovati zakone nacional-drzave i ne moze im se dozvoliti nikakav vid

uprave drzavom.

Pod paravanom demo(nologije)kratije najuzasnije malverzacije se vrse i provlace sasvim otvoreno. Jedan

od velikih pisaca cije ime necu pominjati naveo je ovo 'Kada se zlo digne u svojoj punoj moci ono

prevazilazi istinu i djela bez straha da ce biti prepoznato' ... to vam je dragi moji ljudi i jedini

adekvatan opis demokratije.

Znajte i ovo ... moc kvari ... i to je konstanta. Evo jos jedne recenice kojom je Lord Acton sjajno

postavio stvari na mjesto ... 'Svaka moc kvari, a apsolutna moc kvari apsolutno' (parafraziram).

Nemojte ocekivati od onih na vlasti da ce sve urediti onako kako se urediti treba ... nece, bar ne bez

kontrole zivih ljudi zbog kojih vlast u stvari i postoji. Da bi bilo moguce kontrolisati vlast treba

uspostaviti pravi nacin obrazovanja. Uciti ljude da se oslanjaju na svoja misljenja, svoju logiku.

Svako ko slusa odgovore od drugih a sam ne traga za njima lako potpada pod uticaj vladara.

Evo vam jos jedne krilatice :) ... Ljudi koji vladaju nasom zemljom rijetko da su i bili dio naseg

naroda. Onaj ko nije zdravi nacionalista i zdrav covjek ... dobro se zapitajte sta je u stvari.

Jedno je svakako jasno, a to je da se kroj nase drzave i vlasti u njoj ne spravlja ovdje, vec u

fabrikama cionistickih gospodara. U pravu su neki od vas, da nisu samo pare u pitanju ... (pare su

bezvrijedne od onog trenutka kada su prestale biti dokument zaliha u zlatu) ... u pitanju su mnogo

vece stvari od bezvrijednih hartija.

Ako ne dovedu odnosno ne odrze svoje ljude na vlasti strani krojitelji ce ili jednostavno prekinuti

dotok 'para', iscenirati novi rat ili jednostavno okrenuti novu vladu ka svojoj stali. Ja se samo

nadam da ce nova vlada imati duse i mudrosti dovoljno da osmisli nacin na koji se mozemo odrzati kao

narod i pri tom zivjeti dovoljno dobro ... no to je bajkovita utopija. Uzdravlje ljudi.

Ako se ne varam i juce je "Glas"citirao Zakon o izborima i konstituisanju Skupstine lokalne samouprave,a danas to i dr.prof.Ustavnog prava jos jednostavnije za razumjevanje iznosi.I pored toga ovom BLAGOJEVICU, iz placenicke organizacije,nesto nije jasno.Znam ja da on radi za veliki novac,ali doce cica na kolica.Tada ce ga narod pitati ,za koga i za kakav novac je radio.To njemu nije prvi put,to je zajedno sa onim "prepotentnim" Lucicem istu igru igrao i u Crnoj Gori,pa umalo dovedose suprostavljene strane do krvoprolica.Zahvaljujuci apelu Bulatovica Predraga sprijecena je katastrofa.

Ne treba vjerovati ovim iz CESID-a,analiticarima i raznim agencijama za ispitivanje javnog mnjenja,jer je to samo ispiranje mozga.

Ne bih zelio da se u Srbiji desi bilo sta na stetu srpskog naroda,ali imam neku slutnju da ponovo neko zeli da se Srbi zakrve medju sobom.Apelujem,kao obican gradjanin,na mir i dostojanstvo,a Alimpicu predlazem da odmah u skladu sa zakonom ispostuje cijelu proceduru.Ostavi ove tajkune,lopove u politici i zapadne marionete,jer ce se i oni tebe odreci.Ostaces kao govno na prtini.

Ne znam sto se ne javlja otac Tadica,da sada brani pravo naroda a ne svoga sina/nadam se da je ziv/.

Ja ne znam kako ovaj g .Blagojevic moze tumaciti citaocima da su obe strane u pravu , pa da li je on svestan da nije jedini koji pozna novo nastalu situaciju i da je tu USTAV drzave neumoljiv i da je demokratski da se postiva volja gradjana u ovome slucaju beogradjana . Vladu bila gradska ili republicka formira onaj ko ima skupstinsku vecinu i tu je USTAV neumoljiv . Ne moze se USTAV tumaciti po stranackoj opredeljenosti ili kako kojoj stranci odgovara . Tako ce se verovatno desiti ako narodnjacka koalicija bude imala i skupstinsku vecinu za formiranje Narodne Skupstine Srbije i vlade Srbije , nace se neki pametnjakovic da govori kako su i jedni i drugi u pravu . Dok se u Srbiji ne bude postivao USTAV drzave Srbije i dok se ne bude postivala volja naroda Srbije nikada u Srbiji nece zazivjeti demokratija . USTAV je jedini garant da se postuju demokratski principi i volja naroda posle svakih izbora ili REFERENDUMA . To gospoda iz DS i CESIDA treba prvo da nauce a ne da vode neku svoju demokratiju samo njima znanu i onima koji ne zele dobro drzavi Srbiji i njenim narodima . Ja znam da je vlast neodoljiva , ali ako su demokrate trebaju da postuju USTAV i volju naroda . Orao.

Na sve se islo da DS dobije kvinslisku vladu.Znamo od koga su postavljeni i tacno je da NE SMEJU da isposte tu vladu, radni licnih zivota.Ko s ' djavolom tikve sada , o glavu mu se olupaju.DS ima zadatak i MORA da ga izvrsi.Ovo pokazuje njihov ocaj a i da nisu za Srbiju.Srbija je uvek dobijala u ratovima ali ovo novo uccesce istih aktera iz tih ratova doibjaju sve sto su izgubili u proteklim ratovima , odnosno nisu dobili, preko vlade DS.Svugde u svetu se postavljaju ljudi sa mnogo putera na glavi i tako se drze da rade ono sto im je naredjeno.Kada jedan ili tri coveka stave svoje zivote ispred miliona , onda se zna ko su i sta su .Vidjeno vec po celom svetu.Pod okriljem demokratije , ceo svet je podcinjen i zarobljen ali mnogi to jos nece da vide.Slucaj Australije:Postavljen je covek za koga su , kao svi glasali .Kaada su ga istrosili , onda su rekli da je imao samo osnovnu skolu i da je u vezi sa muskarcom vec 15 godina, zbog cega mu se brak raspao a ima 4 ro dece.Busha su postavili , posto mu j efamilija sastavljena od lopova , prostitutki i drogirasa .nEkoliko njih je u zatvorima i za ubistvo.S obzirom da je bio niko i nista , podigli su mu moral i mnogi posteni gradjani Amerike ga vole a on nije dostojan da vodi bilo ciju zemlju.Mnoge zemlje koje su odbile pomoc UN i Amerikae , znaju zasto to rade ali svet nezna.Svaka , takozvana , humanitarna pomoc , znaci oruzje i dugovi.Za opstanak Srbije , treba se resiti DS sto pre , inace jos jedan mandat i Srbija ce biti samo Beograd.

Nazalost ovo jeste provociranje naroda i da dodje do gradjanskog rata , nekome to odgovara.Ovo sta radi Tadic , nije radio ni Milosevic .Sada shvatamo zasto je DS toliko ocajan da ostane u vladi .Izgleda da milijarda za ovo "otezanje " za njih nije nista, vazno je ostati na vlasti.Tesko drzavi , gde svaki politicar misli da je Titovo kopile.

Ti si svakako ispaljena PIVLJANSKA caura. Da ste vrijedili, ostali bi u crnoj gori?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.