Zakazan sastanak radne grupe o prenošenju sednica na RTS

Izvor: Blic, Beta, 18.Sep.2009, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazan sastanak radne grupe o prenošenju sednica na RTS

Drugi sastanak Radne grupe za razmatranje pitanja praćenja televizijskih prenosa sednica Skupštine Srbije biće održan u utorak, 22. septembra, saopšteno je danas iz parlamenta.



Na sastanku će se razmatrati Informacija projektnog tima Narodne skupštine o javnim RTV prenosima iz Doma Narodne skupštine, modaliteti direktnog prenošenja sednica i sprovođenje zaključaka Radne grupe.

Sednicu radne grupe, zakazanu za utorak u 11.00, sazvao je sekretar Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije Veljko Odalović, kao koordinator Radne grupe.

Radna grupa formirana je na sastanku predsednice parlamenta Slavice Đukić-Dejanović sa predstavnicima poslaničkih grupa i predstavnicima Radiodifuzne ustanove Radio televizija Srbije (RTS) 2. februara 2009. godine radi razmatranja pitanja u vezi sa televizijskim prenosima sednica Skupštine.

Tada je odlučeno da se dnevno prave planovi prenosa sednica Skupštine na Drugom programu RTS-a do jeseni i pokretanja parlamentarnog kanala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.