Za osam porodica novac za kuće u somborskim selima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2021, 21:46

Za osam porodica novac za kuće u somborskim selima

Od početka konkursa 16 porodica je dobilo sredstva za kupovinu kuća na selu koje su na području grada Sombora, a to će omogućiti da oni konačno trajno reše problem stambenog pitanja.

Sa uručivanjem novih ugovora taj broj je 22 porodice koje više neće biti podstanari.

“Danas smo potpisali još šest ugovora. Zahvaljujući Javnom konkursu za realizaciju programa dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom za tekuću godinu, porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svetlane i Denisa Petrovića, Dajane i Ilije Šarića, Marijane i Dejana Đeneša, Emilije i Zorana Gatarića, Kristine Mišković i Zorana Balog, Leonore Radič i Ferenca Đurđevića, Vesne Krmar i Nemanje Dunovića, kao i Mileta Novakovića svoj novi dom imaće u nekom od somborskih sela”, rekao je za RTV Darko Smiljanić, većnik grada Sombora za socijalnu zaštitu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.