Za njega su nadležne institucije, i pravne i zdravstvene

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za njega su nadležne institucije, i pravne i zdravstvene"

Ne plaše nas izjave Sulejmana Ugljanina, to nije ništa novo od njega, poručila je premijerka Ana Brnabić.

Ona je to izjavila povodom Ugljaninove izjave u kojoj je Srbiju nazvao fašističkom tvorevinom.

"Mi smo navikli od njega na raznorazne izjave, ovo je samo jedna u nizu, i ne vidim da je drugačija od ostalih", rekla je Brnabićeva, koja u Lisabonu učestvuje na Veb-samitu.

Dodala je da se ne bi bavila time kao predsednica vlade, pogotovo ne u Lisabonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Što se tiče gospodina Ugljanina, mislim da su za njega nadležne institucije, kako pravne, tako i zdravstvene", rekla je ona.

Brnabićeva je podsetila da je kao premijerka i na funkciji Republičkog saveta za nacionalne manjine, gde će se, kako je rekla, i dalje sa svim predstavnicima nacionalnih manjina boriti za to da oni imaju jednako učešće u političkom, ekonomskom, kulturnom i društvenom životu Srbije.

Premijerka je rekla i da je ponosna na to što je Srbija zemlja sa najvećim brojem registrovanih nacionalnih manjina u Evropi i dodala da to najbolje govori kakva je Srbija zemlja i koliko je otvorena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Ništa novo od Ugljanina, ne plaše nas njegove izjave

Izvor: RTS, 06.Nov.2018

Ne plaše nas izjave Sulejmana Ugljanina, to nije ništa novo od njega, poručila je premijerka Ana Brnabić povodom Ugljaninove izjave u kojoj je Srbiju nazvao fašističkom tvorevinom. . "Mi smo navikli od njega, na raznorazne...

Nastavak na RTS...

Brnabić o pozorištu: Ne može se reći "Vlada neka me smeni"

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018, 15:49

Ne može se reći "Vlada me je postavila, Vlada nek me smeni", izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić povodom situacije u Narodnom pozorištu i zahteva za smenu upravnika Dejana Savića i poručila da, ako neko prihvati funkciju u Upravnom odboru, mora da prihvati i odgovornost..."Pratim situaciju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.