Za nedelju dana 50.000 upita za proveru biračkog spiska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nedelju dana 50.000 upita za proveru biračkog spiska

Od uspostavljanja Portala za proveru upisa u jedinstveni birački spisak, 25. januara, zaključno sa 1. februarom izvršeno je 50.355 upita, sa prosečnim intervalom od pet upita po minutu, saopštilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

U saopštenju se podseća da svaki punoletni građanin Srbije može da proveri da li je upisan u jedinstveni birački spisak, klikom na odgovarajući baner, na internet prezentaciji Ministarstva - www.mduls.gov.rs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Više od 50.000 on-lajn upita za proveru biračkog spiska

Izvor: RTS, 01.Feb.2016

. Od uspostavljanja Portala za proveru upisa u jedinstveni birački spisak, 25. januara, izvršeno je 50.355 upita, sa prosečnim intervalom od pet upita po minutu, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.