Za jednokratnu pomoć gradjanima 100 miliona

Izvor: S media, 09.Dec.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za jednokratnu pomoć gradjanima 100 miliona

Vlada Srbije odobrila je danas 100 miliona dinara za jednokratnu pomoć gradjanima čiji je životni standard izuzetno ugrožen, a koji žive u nerazvijenim opštinama.

Vlada je na današnjoj sednici usvojila i Akcioni plan za sprovodjenje strategije suprotstavljanja ilegalnim migracijama u našoj zemlji do 2014. godine, saopšteno je posle sednice vlade.

Osnovan Budžetski fond za vanredne situacije

Razmatrano je i stanje u poplavljenim područjima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i istaknuta potreba da se koordiniraju aktivnosti na brzoj sanaciji oštećenih infrastrukturnih objekata i upućivanju pomoći ugroženom stanovništvu.

Na sednici je usvojen je i predlog zakona o potvrdjivanju okvirnog ugovora o zajmu izmedju Banke za razvoj Saveta Evrope i Srbije, saopštila je kancelarija vlade za odnose s medijima.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.