Za ispraćaj Bajdenu, svečana večera kod predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ispraćaj Bajdenu, svečana večera kod predsednika

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić priredio je u Beogradu u Predsedništvu Srbije svečanu večeru u čast potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena.

Zvanice na večeri su predstavnici Vlade Srbije, guverner Narodne banke Radovan Jelašić, rukovodioci više desetina stranih i domaćih kompanija i banaka u Srbiji, predstavnici civilnog sektora, kao i kulturni i umetnički poslenici.

Svečanom večerom završava se poseta potpredsednika Bajdena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Beogradu, tokom koje je razgovarao sa državnim vrhom Srbije.

Bajden je u Beograd danas pre podne iz Sarajeva, gde je juče počeo mini-balkansku turneju u okviru koje će u četvrtak boraviti i u Prištini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.