Izvor: Akter, 06.Nov.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 45 odsto građana Vlada potpuno stabilna

Za 45 odsto građana Srbije Vlada je potpuno stabilna, najviše je, kako ocenjuju, uradila u oblasti suzbijanja kriminala i korupcije, a najbolju ocenu od njenih članova dobio je potpredsednik i ministar odbrane Aleksandar Vučić, rezultati su danas predstavljenog istraživanja "Politički barometar – 100 dana Vlade Srbije"

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Istinomer: Šta je Vlada ispunila od predizbornih obećanja?

Izvor: Press, 06.Nov.2012

U odnosu na predizborna obećanja članova vladajuće koalicije, portal Istinomer ocenio je Vladu nakon 100 dana rada...Vlada Srbije u najviše oblasti zaslužila ocenu "radi se na tome". Za pojedina obećanja već sada može da dobije ocenu "neispunjeno", a samo u retkim "ispunjeno"...Ocena "radi se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.