ZUKORLIĆ KONAČNO PRIJAVIO IMOVINU Kolika mu je plata i šta sve poseduje bivši muftija

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZUKORLIĆ KONAČNO PRIJAVIO IMOVINU Kolika mu je plata i šta sve poseduje bivši muftija

Poslanik u Skupštini Srbije i predsednik Odbora za obrazovanje Muamer Zukorlić podneo je Agenciji za borbu protiv korupcije Izveštaj o imovini, nakon što je to propustio da uradi u zakonskom roku.

Član Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) naveo je u svojoj imovinskoj karti da kao narodni poslanik prima mesečnu platu od 101.965 dinara, a kao odbornik u lokalnom parlamentu Novog Pazara 18.000 dinara.

Bivši sandžački muftija od nepokretnosti poseduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trosoban stan od 79 kvadrata koji je kupio.

Zukorlić je Agenciji prijavio i da ne poseduje automobil, kao i da nema ušteđevinu.

Zakonsku obavezu narodnog poslanika ispunio je i njegov partijski kolega, Jahja Fehratović, koji je predsednik BDZS.

Pročitajte još

Fehratovićeva mesečna primanja kao člana republičkog parlamenta su 95.613 dinara, a kao odbornika Skupštine Novog Pazara 22.000 dinara.

Lider BDZS nema nikakve nepokretnosti u svom vlasništvu, niti ušteđevinu.

Podsećamo da Zukorlić i Fehratović nisu u zakonskom roku, koji je istekao 12. jula, prijavili imovinu, već su to uradili sa zakašnjenjem od desetak dana.

Zukorlić je taj propust pravdao time da "mu niko nije rekao da treba da prijavi imovinu i da je imao preča posla kao predsednik Odbora za obrazovanje".

Zbog toga je Agencija za borbu protiv korupcije najavila da će protiv njih pokrenuti postupke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muamer Zukorlić prijavio imovinu i prihode

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2016

Poslanik u Skupštini Srbije i predsednik Odbora za obrazovanje Muamer Zukorlić podneo je Agenciji za borbu protiv korupcije Izveštaj o imovini, nakon što je to propustio da uradi u zakonskom roku...Član Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) naveo je u svojoj imovinskoj karti da kao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.