ZUKORLIĆ: BOŠNJACIMA POTREBNA POŠTENA VLAST

Izvor: Kurir, 12.Maj.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZUKORLIĆ: BOŠNJACIMA POTREBNA POŠTENA VLAST

NOVI PAZAR - Bošnjacima je potrebna poštena vlast, koja će raditi za svoj narod, a ne protiv sopstvenog naroda, poručio je glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić na obeležavanju Dana bošnjačke zastave.

On je na Gradskom trgu u sredu uveče pred okupljenim građanima rekao da je "priča o potrebi za velikom pameću laž".

"Ovde ne fali pameti, nego poštenih ljudi koji neće krasti i neće zloupotrebljavati poziciju za lično i rodbinsko bogaćenje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Zukorlić.

Zukorlić je istakao da će Bošnjaci, kada ostvare i tu pobedu, "imati pravo na puno veselje".

On je na binu izneo belu bošnjačku zastavu sa tri polumeseca i tri ljiljana, a u govoru je istakao simboliku beline na barjaku.

"Bošnjački barjak je poseban, beo kao beli i svetli obraz bošnjački, beo kao opredeljenost miru, beo kao čista srca bošnjačka koja ne znaju da mrze", poručio je Zukorlić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.