ZATVOREN ULAZ U HRTKOVCE: U selo mogu samo meštani, policija opkolila mesto

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVOREN ULAZ U HRTKOVCE: U selo mogu samo meštani, policija opkolila mesto

Saobraćaj kroz selo Hrtkovci zatvoren je danas od 12 časova sa tri strane i vozila se preusmeravaju na druge alternativne puteve Saobraćaj kroz selo Hrtkovci zatvoren je danas od 12 časova sa tri strane i vozila se preusmeravaju na druge alternativne puteve. Kordoni policije stoje sa svih strana u Hrtkovce i niko ne može da uđe, sem meštana tog sela, potvrđeno je ''Novostima'' iz Policijske uprave. Kako je za naš list rekao jedan Hrtkovčanin, on je bio u Rumi, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kad se vratio u selo dočekao ga je kordun policije koji ga je zaustavio, tek kada je predao ličnu kartu i kada su videli da je iz tog mesta, onda su ga pustili. - U selo je sve mirno i pod kontrolom. Svako obavlja svoje redovne aktivnosti i nema nikakve panike, među narodom. Jedino nam je neobično što nemamo onu buku vozila koja se kreće i do 12 000 dnevno.- kaže Tomislav Šimić predsednik saveta mesne zajednice Hrtkovci za naš list, dodajući da će mesto biti blokirano sve do sutra u ponoć. Razlog zatvaranja puta kroz ovo mesto, jer najavljeni sutrašnji miting Srpske radikalne stranke, koji je najvljen i mimo zabrane MUP-a.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvoren ulaz u Hrtkovce! Kordon policije napravio opsadu, niko ne može da uđe u selo!

Izvor: BKTV News, 05.Maj.2018

Saobraćaj kroz selo Hrtkovci zatvoren je danas od 12 časova sa tri strane i vozila se preusmeravaju na druge alternativne puteve.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.