Izvor: Danas, 26.Jan.2023, 10:32

YIHR Srbija podnela pritužbu Poverenici zbog diskriminacije pripadnika albanskog naroda od strane BIA

Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji (YIHR Srbija) podnela je u ponedeljak 23. januara pritužbu Poverenici za zaštitu ravnopravnosti zbog diskriminacije pripadnika/ca albanskog naroda od strane Bezbednosno-informativne agencije (BIA), s obzirom na to da je BIA u saopštenju za javnost od 27. decembra 2022. godine naglasila da je osumnjičeni za krivično delo terorizam albanske nacionalnosti, saopšteno je danas iz te Inicijative.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inicijativa mladih podnela pritužbu poverenici za zaštitu ravnopravnosti protiv BIA

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2023

Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji (YIHR) podnela je pritužbu poverenici za zaštitu ravnopravnosti, protiv Bezbednosno-informativne agencije (BIA), zbog diskriminacije prema pripadnicima albanskog naroda jer je BIA u saopštenju za javnost od 27. decembra 2022, naglasila da je osumnjičeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.