Vulin: Ukrajina nije tražila uvođenja sankcija agresorima na Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 08:00

Vulin: Ukrajina nije tražila uvođenja sankcija agresorima na Srbiju

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom izjave ukrajinskog ambasadora Volodimira Tolkača, rekao je danas da ne može da se seti ukrajinskog zahteva za posebnu sednicu SB UN ili uvođenja sankcija agresorima na Srbiju.

"U NATO bombardovanju su stradale desetine srpskih dečaka i devojčica. Ne mogu da se setim ukrajinskog zahteva za posebnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija ili uvođenja sankcija agresorima na Srbiju. Nije kasno da Ukrajina i sve zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje traže suđenje za ratne zločine u ukrajinsko-ruskom sukobu, zatraže da se sudi i ubicama srpske dece u NATO agresiji, ratni zločin ne zastareva, eto prilike da se pokaže principijelnost", naveo je u saopštenju ministar Vulin, komentarišući, kaže se u saopštenju, navode ambasadora Ukrajine u Beogradu Volodimira Tolkača za N1, da u Kijevu sve teže razumeju argumente Srbije da ne uvede sankcije Rusiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin odgovorio ambasadoru Tolkaču: Ukrajina da traži da se sudi ubicama srpske dece

Izvor: Danas, 04.Okt.2022

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio ukrajinskom ambasadoru Volodimiru Tolkaču koji je dao izjavu za N1 i poručio da u Kijevu sve teže razumeju argumente Srbije da ne uvede sankcije Rusiji. "Ne mogu da se setim ukrajinskog zahteva za posebnu sednicu SB UN ili uvođenja sankcija...

Nastavak na Danas...

Vulin: Ne mogu da se setim zahteva Ukrajine za uvođenje sankcija zbog bombardovanja Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2022

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da ne može da se seti ukrajinskog zahteva za posebnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (UN) ili uvođenje sankcija agresorima na Srbiju, saopšteno je danas iz resornog ministarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.