Vulin: Ruše Vučića jer im ne odgovara stabilna Srbija

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Ruše Vučića jer im ne odgovara stabilna Srbija

Rušenje Aleksandra Vučića je u toku, jer mnogim velikim silama ne odgovara da Srbija bude stabilna i čvrsta zemlja i da ima jakog premijera, ali na nama je da se izborimo da do toga ne dođe, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.Vulin je u izjavi za TV Pink naveo da je ekonomska agresija Hrvatske na Srbiju zaustavljena bez ijednog ispaljenog metka, da je Srbija, prema izveštajima svetske Svetske banke na Doing business listi ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << najveći skok i postala dobro mesto za privlačenje stranih investicija, da je nezaposlenost pala sa 25 odsto na 17,9 odsto, da je deficit pao ispod šest odsto, a da se naredne očekuje da bude ispod tri odsto... "Sve ovo ne bi bilo moguće da nije jasne i ozbiljne političke stabilnosti kojom ne može da se pohvali nijedna druga zemlja u regionu, u kojima su sukobi gotovo svakodnevna stvar. To ništa ne bi moglo da bude moguće da nemamo čvrstu većinu i da nemamo jakog premijera", rekao je Vulin. Prema njegovim rečima, to je razlog zašto mnogim velikim silama ne odgovara jak premijer Srbije i Srbija kao stabilna i čvrsta zemlja. "Rušenje Aleksandra Vučića jeste u toku, ali na nama je da se izborimo da do toga ne dođe. Neki kao da hoće da kažu da Srbija ne sme da ima jakog premijera. Srbija se izborila za jakog premijera i za političku stabilnost i tako će i ostati", poručio je Vulin.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Ruše Vučića jer im ne odgovara stabilna Srbija

Izvor: Studio B, 08.Nov.2015

Rušenje Aleksandra Vučića je u toku, jer mnogim velikim silama ne odgovara da Srbija bude stabilna i čvrsta zemlja i da ima jakog premijera,izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin...Vulin je u izjavi za TV Pink naveo da je ekonomska agresija Hrvatske...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.