Vulin: Ne verujem da je moguće da Srbin ode na proslavu Oluje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2020, 14:45

Vulin: Ne verujem da je moguće da Srbin ode na proslavu Oluje

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže ne veruje da je moguće da Srbin ode na proslavu "Oluje", dana kada su iz Hrvatske proterali 250.000 Srba, ubili više od 2.000 i dana kada su na Petrovačkoj cesti pobili decu u izbegličkoj koloni.

"Ne verujem da je to moguće. Kada budem video tek ću onda poverovati. Do tada, ostajem u uverenju da nema Srbina koji će proslaviti istrebljenje Srba iz Hrvatske", rekao je Vulin, a prenosi u saopštenju Ministarstvo odbrane.

Vulin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je to izjavio komentarišući najavljeni odlazak funkcionera Samostalne demokratske srpske stranke i potpredsednika hrvatske vlade Borisa Miloševića u Knin na obeležavanje godišnjice akcije "Oluja" u kojoj je iz Hrvatske proterano 250.000 Srba, a koja se u Hrvatskoj obeležava kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.