Vulin: Borba za bolji Novi sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Borba za bolji Novi sad

Novo rukovodstvo novosadskog odbora Pokreta socijalista izabrano je večeras, u prisustvu predsednika stranke i ministra odbrane Srbije, Aleksandra Vulina i gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića.

"Pokret socijalista nikada se nije izmicao od teških tema i nepopularnih mera koje je Vlada morala da donese. Uvek su bili iskreni koalicioni partneri", rekao je Vučević.

On je pozvao rukovodstvo i članove ove stranke da nastave saradnju i da se zajedno bore, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je naglasio: "Za sve one ciljeve za koje su i dobili podršku građana".

"Pokret danas pred Novosađane izlazi sa novim, podmlađenim rukovodstvom, ljudima koji su u ovog gradu i poznati i priznati i koji vole ovaj grad", rekao Vulin.

On je naglasio da će nastaviti saradnju sa Srpskom naprednom strankom i istakao: "Kada god je bilo teško mi smo bilu tu i govorili smo samo istinu".

"Kada smo donosili Zakon o radu, znali smo da će doneti boljitak. Mnogi su sumnjali u to. Sada sindikati pominju zakon kao nešto što je promenilo stvari na bolje", napomenuo je Vulin.

Na pitanje Tanjuga šta misli o današnjoj levici uopšte i gde vidi svoju stranku u budućnosti, Vulin je odgovorio:

"Mi nastavljamo da se borimo se za ideal socijalne pravde, ali ne zaboravljamo da čovek nije slobodan, ako nije i nacionalno slobodan".

On je dodao da je levica ranije zanemarivala upravo potrebu čoveka da bude nacionalno određen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.