Izvor: B92, 10.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Ima problematičnih rešenja

Podgorica -- Predsednik SCG prihvata inicijativu da se o predloženoj strategiji odbrane SCG raspravlja u crnogorskoj Skupštini pre rasprave u parlamentu SCG.

Član Predsedništva DPS Miodrag Vuković izjavio je u četvrtak za Antenu M da su se rukovodstva DPS i SDP dogovorila da se predlog strategije odbrane analizira u Skupštini Crne Gore, kako bi crnogorska delegacija u parlamentu državne zajednice imala jasan i čvrst državni stav o tom dokumentu.

"Ne dovodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pitanje kvalitet urađenog kada je strategija u pitanju, novi odnosi Srbije i Crne Gore govore da nema politike državne zajednice koja je mimo politike država članica. To nije politika federalne ili unitarne države, to je politika koja znači zbir politika profesionalno, politički odgovorno i državno ozbiljno urađenih politika Srbije i Crne Gore", kaže Vuković.

"Nista ne gubimo što će se još malo vremena potrošiti na ozbiljnoj doradi te strategije, tim pre što su kolege iz SDP već ukazali na neka rešenja koja mogu biti problematična", rekao je Vuković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.