Vujović sa nemačkim privrednicima o unapređenju saradnje Srbije i Nemačke! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović sa nemačkim privrednicima o unapređenju saradnje Srbije i Nemačke! (FOTO)

Članovi nemačke delegacije su u direktnom kontaktu sa članovima Vlade Republike Srbije- ministrima privrede, energetike, infrastrukture, poljoprivrede, kao i direktorom SIEPA i predstavnicima uspešnih srpskih preduzeća iz srodnih delatnosti, razmotrili potencijale i mogućnosti unapređenja ekonomske saradnje dveju zemalja

Forum Srbija Nemačka organizovao je danas radni sastanak pod nazivom “Susreti sa predstavnicima srpske Vlade i privrede” za nemačku delegaciju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je sa Vicekancelarom Savezne Republike Nemačke, Sigmarom Gabrijelom, u poseti Beogradu.

Tom prilikom, članovi kabineta nemačkog ministarstva privrede, izvršno rukovodstvo finansijskih institucija, sadašnji i potencijalni investitori iz Nemačke, imali su prilike da od ministra finansija u Vladi Republike Srbije, Dušana Vujovića, dobiju informacije o reformskoj agendi Vlade Srbije.

Foto: Promo

Pored toga, članovi nemačke delegacije su u direktnom kontaktu sa članovima Vlade Republike Srbije – ministrima privrede, energetike, infrastrukture, poljoprivrede, kao i direktorom SIEPA i predstavnicima uspešnih srpskih preduzeća iz srodnih delatnosti, razmotrili potencijale i mogućnosti unapređenja ekonomske saradnje dveju zemalja.

Susretu nemačke delegacije i predstavnika srpske Vlade i privrede prisustvovao je i predsednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.