Izvor: B92, 02.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović traži odgovornost

Podgorica -- Predsednik Crne Gore kaže da neko mora odgovarati zbog upotrebe vojnog helikoptera pri postavljanju crkve na Rumiji.

Filip Vujanović je Radiju Crne Gore rekao da je to nekorektan i neprofesionalan odnos Vojske i da o tome mora biti razgovarano na sednici Vrhovnog saveta odbrane Srbije i Crne Gore. "Ako bez znanja predstavnika Crne Gore dozvolite upotrebu helikoptera u jednoj osetljivoj stvari u Crnoj Gori, onda morate da snosite negativne posledice te odluke", kaže on.

Vujanović je naveo da predstavnici Crne Gore nisu konsultovani o upotrebi helikoptera VSCG pri postavljanju crkve na vrhu Rumije, a da crnogorski predstavnici VSO-a u tom telu ne bi dozvolili upotrebu helikoptera u te svrhe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.