Izvor: B92, 28.Jul.2009, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić preti Vasiću i Koraću

Beograd -- Siniša Vučinić pretio novinaru "Vremena" Milošu Vasiću i lideru Socijaldemokratske unije Žarku Koraću da će "završiti kao premijer Zoran Đinđić".

Samozvani četnički vojvoda Siniša Vučinić uputio je pretnju smrću novinaru Milošu Vasiću u kojoj nedeljniku "Vreme" najpre izražava saučešće povodom prerane smrti Vasića, a potom kaže i da će Vasić završiti kao premijer Zoran Đinđić.

Vučinić se u pismu upućenom banjalučkom "Glasu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpske" i nedeljniku "Vreme" hvali da je doprineo ubistvu Zorana Đinđića i navodi da će, kako sam tvrdi, kako je ubio Đinđića, tako ubiti i Miloša Vasića i Žarka Koraća.

Vasić u izjavi za B92 kaže da je nadležne organe obavestio o dobijenim pismima ali navodi da ne shvata ozbiljno ništa što Siniša Vučinić uradi ili kaže.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.