Vučić za brigu o starijim građanima

Izvor: B92, 07.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić za brigu o starijim građanima

Beograd -- Aleksandar Vučić izjavio da će se zalagati da se penzionerima omogući da u što većem broju glasaju na lokalnim izborima.

"Morate da odlučujete i o Beogradu i o Srbiji, insistiraćemo na tome da se svim penzionerima omogući da glasaju", rekao je kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda prilikom obilaska Doma za stare "Voždovac". On je naveo da su stari ljudi ostavili glavnom gradu mnogo više od sadašnje generacije i da zbog toga "možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo da saznamo i naučimo od njih".

"Obilazeći Beograd nigde do sada nisam video toliko osmeha i nade kao kod vas da možemo da menjamo Beograd i utičemo na budućnost ", rekao je Vučić.

On je podsetio da je Beograd pre 20 godina bio jedan od najmodernijih gradova u regionu, a da sada zaostaje i za gradovima "koji mu ranije nisu bili ni do kolena".

Vučić je poručio da će, ako bude izabran za gradonačelnika, brinuti o starijim sugrađanima i razgovarati sa njima o njihovim problemima.

On je obećao da će obezbediti kombi vozilo za stanare tog doma, kako bi mogli da putuju po Srbiji i obilaze manastire i najavio prvu turu obilska manastira za Uskrs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.