Vučić usvaja Tadićeve ideje

Izvor: Akter, 30.Maj.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić usvaja Tadićeve ideje

Od istine im je bliže kićenje tuđim perjem, a od rešavanja problema im je bitniji politički rejting i rezultat na izborima, navodi SDS

Socijaldemokratska stranka je saopštila da je pohvalno što su premijer i vladajuće stranke prihvatili ideje i politiku Borisa Tadića, ali je problem što to rade sa velikim zakašnjenjem i nespretno i što prisvajajući tuđa dela obmanjuju građane i svoje glasače.

Poslednji u nizu takvih primera, navodi se u saopštenju, su >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << premijerove izjave u vezi sa neophodnošću diverzifikacije gasnih izvora i povezivanje Srbije na Južni koridor.

Tadić je tu inicijativu pokrenuo sa predsednikom Azerbejdžana još pre nekoliko godina i konstantno javno upućivao apel vladi da pokrene projekat diverzifikacije, ali ga je ona sve ove godine potpuno ignorisala, samo zbog toga što je dolazio od političkog protivnika, a sada taj predlog predstavlja kao svoj, ističe SDS.

Dobro je što premijer i vlada pokušavaju da nastave projekte Borisa Tadića, ali je loše što ih medijski predstavljaju kao svoje, prikrivajući činjenicu da nemaju nijedan svoj

projekat, i što traže podršku građana na temeljima tuđih rezultata i politike, stoji u saopštenju.

Takvim ponašanjem, dodaje se, premijer i vlada pokazuju da nemaju sopstvene rezultate, rešenja i politiku i da ne umeju da uvaže predloge koji su na korist građana Srbije, samo

zato što dolaze od političkih protivnika.

Od istine im je bliže kićenje tuđim perjem, a od rešavanja problema im je bitniji politički rejting i rezultat na izborima. Problem je što oni koji ovako pristupaju politici ne mogu biti u stanju da kvalitetno sprovode politiku koju prisvajaju, jer su medijske predstave jedini novi projekat koji nude građanima Srbije, navodi SDS.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.