Vučić ugostio svetskog rekordera i bokserskog šampiona Hukića! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ugostio svetskog rekordera i bokserskog šampiona Hukića! (FOTO)

- Uveren sam da će Hukić svoju veliku ulogu, ulogu izvanrednog čoveka koji ujedinjuje i spaja ljude iz čitavog regiona sportskim umećem, borbenošću i znanjem, nastaviti i još jedanput sam mu zahvalan što je ovde došao. Srbija će uvek poštovati njegov trud i rad i uvek biti zahvalna za ono što čini na promociji naše zemlje - istakao je premijer srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas profesionalnog prvaka sveta u kruzer kategoriji Muamera Hukića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a koji, iako boksuje pod nemačkom zastavom, svuda ističe da je rođen u Srbiji i lepo govori o njoj.

- Ugostili smo velikog svetskog šampiona Muamera Hukića – Huka i ponosan sam na činjenicu da se on svuda hvali i dobro i lepo govori o našoj Srbiji. On je čovek koji ujedinjuje Bošnjake, Srbe i sve druge sa naših prostora svojom ljubavlju, borbenošću i divnim odnosom prema poslu – rekao je premijer Vučić.

Kako je rekao Vučić, Hukić je 13 puta branio svoj pojas i svetski je rekorder u svojoj kategoriji po tom uspehu, dodajući da je Hukić velikim radom i trudom uspeo sve to da postigne i postane jedna od najvećih zvezda u Evropi.

Foto: Tanjug / Rade Prelić

Vučić je dodao i da se za Hukićeve mečeve ne može pronaći karta, te da su razgovarali da neku od sledećih odbrana pojasa napravi u Beogradu, u najvećoj hali na Balkanu – Areni.

Premijer je najavio da ćemo pomoći koliko možemo da taj spektakl bude organizovan na najbolji mogući način.

- Uveren sam da će Hukić svoju veliku ulogu, ulogu izvanrednog čoveka koji ujedinjuje i spaja ljude iz čitavog regiona sportskim umećem, borbenošću i znanjem, nastaviti i još jedanput sam mu zahvalan što je ovde došao. Srbija će uvek poštovati njegov trud i rad i uvek biti zahvalna za ono što čini na promociji naše zemlje – istakao je Vučić.

Foto: Tanjug / Rade Prelić

Hukić je zahvali premijeru na prijemu, dodajući da će Vučić pokušati da mu pomogne da jedan meč održi u beogradskoj Areni, kako bi ceo naš narod, ma odakle dolazio, mogao da ga podrži i da zajedno pobede i budu šampioni.

- Meni je mnogo drago, što kao dete iz Srbije, i kao Bošnjak, mogu da ujedinjujem Bošnjake i Srbe – zaključio je Hukić.

Hukić je premijeru poklonio bokserske rukavice i pokazao mu svoj pojas šampiona, dok je Vučić bokserskom prvaku uručio knjigu “Amazing Serbia”.

Hukić je rođen 1984. godine u Sjenici, a u svetu boksa je poznat pod imenom Marko Huk. Sa samo osam godina otišao je u Nemačku, pod čijom se zastavom i danas bori.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.