Izvor: Danas, 21.Avg.2023, 17:41

Vučić u Atini: Sutra ujutru sastanak sa Zelenskim

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Atini, gde će večeras prisustvovati neformalnoj večeri priređenoj za lidere regiona, a najavio je i da će se sutra sastati sa predsednikom Ukrajine, Volodimirom Zelenskim.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ ATINE: Sutra ujutru će se sastati sa Zelenskim u četiri oka! U naredna dva dana će se obratiti naciji!

Izvor: Pančevac-online.com, 21.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Atini, gde će večeras prisustvovati neformalnoj večeri priređenoj za lidere regiona. Vučić je rekao da je ne razume kako je pravljen format u Atini, za koji kaže da je čudan. Dodaje da je pet zemalja Zapadnog Balkana pozvano, ali kako, ko i na...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.