Vučić sinu dao ime Vukan, po najstarijem sinu Stefana Nemanje

Izvor: Blic, 10.Jun.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sinu dao ime Vukan, po najstarijem sinu Stefana Nemanje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je dobio treće dete, sina, a kako "Blic" saznaje, nadenuo mu je staro srpsko ime - Vukan.

- Dečaku su on i mama Tamara dali ime po najstarijem sinu Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loze Nemanjića i tvorca moćne srpske države. Malo je poranio, rođen je 15 dana pre termina, ali je na rođenju dobio najviše ocene. Vučić je tad bio u Kazahstanu, a kada su mu javili radosnu vest odmah se vratio u Beograd da bude uz bebu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suprugu - kaze za "Blic" izvor blizak predsedniku Srbije.

Šefu države su, prema saznanjima "Blica", na prinovi čestitali mnogi svetski državnici, među kojima i nemačka kancelarka Angela Merkel, šeik Muhamed bin Zajed, ali i komesar za pregovore o proširenju Johanes Han.

Nisu izostale ni čestitke stranačkih kolega, i ministara iz Vlade i predstavnika drugih stranaka. I opozicija se pridružila čestitkama, poput lidera Levice Srbije Borislava Stefanovica, kao i Ljubiše Preletačevića Belog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukan, sin gospodara Vučića

Izvor: KMnovine.com, 11.Jun.2017, 02:54

Vučiću se rodio sin. Zanimalo me je samo jedno - koje će ime novorođenče poneti?...    .Detalj plakata za film "Predskazanje"    ..................Piše: Ivan Maksimović....Ime je pečat roditelja koji ga odobravaju.. Pošto već znamo da se Vučić "dogovara" povicima...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.