Izvor: Danas, 30.Mar.2023, 13:13

Vučić se u petak ujutru sastaje u Beogradu sa premijerom Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim u petak, 31. marta, ujutru u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, na Andrićevom vencu, saopšteno je iz Vučićeve pres službe.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Mar.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim. Sastanak je zakazan u 9.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata, saopsstila je pres služba predsednika. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Vučić sa Kovačevskim: Odnosi Srbije i Severne Makedonije najbolji u savremenoj istoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023, 01:49

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim i dvojica zvaničnika su istakla da su odnosi dveju država najbolji u savremenoj istoriji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.