Vučić se obratio građanima: Glasajte za mir, stabilnost i sigurnu budućnost VIDEO

Izvor: B92, 25.Mar.2022, 12:27

Vučić se obratio građanima: "Glasajte za mir, stabilnost i sigurnu budućnost" VIDEO

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se građanima putem svog instagram naloga, i pozvao ih da glasaju za mir, stabilnost, za sigurnu budućnost Srbije

"Izbori nisu igra, država nije igračka. Izbori 3. aprila su ozbiljna dužnost za svakoga od nas. Za 10 godina smo od uništene države došli do toga da nemamo čega da se stidimo pred svetom", kaže predsednik u obraćanju.

Vučić ističe da Srbija brzo napreduje, i da se otvaraju nova radna mesta.

"Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da i dalje ne živite onako kako biste želeli, ali životni standard iz godine u godinu je sve viši. I uvek je mnogo lakše uništiti ono što je neko drugi izgradio, nego stvoriti nove vrednosti. Zato od vašeg glasa na izborima zavisi hoćemo li nastaviti dalje, ili ćemo se vratiti na ono što smo zatekli te 2012. godine", rekao je on.

Predsednik poziva građane da glasaju za mir, stabilnost, dela koja govore za sebe i sigurnu budućnost Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Glasajte za stabilnost i sigurnu budućnost Srbije (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2022

Kandidat za predsednika Aleksandar Vučić poručio je danas da izbori 3. aprila nisu igra, niti je država igračka, već su ozbiljna dužnost za svakog od nas, te pozvao građane da glasaju za stabilnost i sigurnu budućnost Srbije...Vučić je u video poruci, objavljenoj na instagram profilu "avucic",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.