Vučić sa Obaminom savetnicom

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Obaminom savetnicom

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa Suzan Rajs, savetnicom za nacionalnu bezbednost predsednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Baraka Obame.Vučić će održati sastanak sa Rajs, koja je na poziciji Obaminog savetnika od juna 2013. godine, a prethodno je obavljala funkciju ambasadora SAD u UN.Vučić se nalazi u poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde je treba da održi niz sastanaka, među kojima je najvažniji onaj sa američkim potpredsednikom Džonom Bajdenom.Ipak, za sada nema potvrda da će do tog sastanka doći zbog nedavnog smrtnog slučaja u porodici Bajden.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Važno i u Beloj kući i na neformalnoj večeri

Izvor: B92, 03.Jun.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas u Vašingtonu sa Obaminom savetnicom za nacionalnu bezbednost Suzan Rajs...Kako javlja reporter B92 iz Vašingtona, to bi na neki način trebalo da zameni susret s potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom...Ipak, kako saznajemo, moguće je da će to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.