Izvor: Danas, 09.Apr.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šreder u četvrtak u Beogradu

Potpredsednik srpske vlade Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak, 10. aprila, u Beogradu sa bivšim nemačkim kancelarom Gerhardom Šrederom, a povod je početak rada udruženja Forum Srbija-Nemačka.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spona Srbije i Nemačke

Izvor: Danas, 09.Apr.2014

Marko Čadež, doskorašnji portparol Ambasade Nemačke u Srbiji, postao je direktor novoosnovanog udruženja Forum „Srbija-Nemačka“, na čije će otvaranje sutra doći i Gerhard Šreder, bivši nemački kancelar, kao počasni gost. Počasni članovi Foruma su ambasador Nemačke Hajnc Vilhelm, prvi...

Nastavak na Danas...

Vučić sutra sa bivšim nemačkim kancelarom!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2014

Aleksandar Vučić će se sastati sutra sa Gerhardom Šrederom, a nakon sastanka, u svojstvu počasnog člana i počasnog gosta, prisustvovaće svečanom otvaranju Udruženja "Forum Srbija Nemačka"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.