Vučić primio akreditive novopostavljenih ambasadora pet zemalja

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić primio akreditive novopostavljenih ambasadora pet zemalja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Španije, Portugala, Finske, Venecuele i Indonezije BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Španije, Portugala, Finske, Venecuele i Indonezije kojima je poželeo dobrodošlicu i uspešan mandat u Beogradu, saopšteno je iz pres službe predsednika.Akreditive predsedniku Srbije uručili su ambasadorka Portugala Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Viržinija Mendes de Silva Pina i ambasadori Španije Raul Bartolome Molina i Finske Kimo Lahdevirta.Akreditivna pisma Vučiću su uručili i novi ambasadori Indonezije Mohamad Čandra Viđa Juda i Venecuele Dimas Hesus Alvarenga Gera.Tokom susreta u Palati Srbija, Vučić je sa novim ambasadorima razgovarao o bilateralnoj saradnji, spoljnopolitičkim prioritetima Srbije, situaciji u regionu, kao i o međunarodnim odnosima.PROČITAJTE JOŠ - Vučić primio akreditivna pisma od novih ambasadora Češke, Australije, Nemačke, Iraka, Belgije i Indije On je izrazio uverenje da će se politički dijalog i ekonomska saradnja Srbije i zemalja koje predstavljaju razvijati na obostranu korist, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić primio akreditive novopostavljenih ambasadora pet zemalja

Izvor: Danas, 03.Jun.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Španije, Portugala, Finske, Venecuele i Indonezije kojima je poželeo dobrodošlicu i uspešan mandat u Beogradu, saopšteno je iz pres službe predsednika. Članak Vučić primio akreditive novopostavljenih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.