Vučić primio Bekman-Dirkesa u oproštajnu posetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 11:27

Vučić primio Bekman-Dirkesa u oproštajnu posetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu direktora Fondacije Konrad Adenauer u Srbiji Norberta Bekman-Dirkesa.

"Hvala dragom prijatelju Bekman-Dirkesu na podršci i razumevanju koje je pokazao prema Srbiji i doprinosu koji je tokom svog mandata dao evrointegracijama naše zemlje", poručio je Vučić na instagramu uz fotografiju sa odlazećim direktorom Konrad Adenauer fondacije u Srbiji.

Bekman-Dirkesu ovog meseca ističe mandat na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << direktora Fondacije Konrad Adenauer u Srbiji.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić primio u oproštajnu posetu Norberta Bekman-Dirkesa FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2022

Predsednik REDSEDNIK Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu direktora Fondacije Konrad Adenauer u Srbiji Norberta Bekman-Dirkesa...- Hvala dragom prijatelju Norbertu Bekman-Dirkesu na podršci i razumevanju koje je pokazao prema Srbiji i doprinosu koji je tokom svog mandata dao evrointegracijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.