Vučić poziva pojedine poslanike da podnesu ostavke

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić poziva pojedine poslanike da podnesu ostavke

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao je poslanike koji imaju funkcije u izvršnoj vlasti da vrate poslaničke mandate parlamentu.

Niko ko je u zakonodavnoj vlasti neće biti i na izvršnim funkcijama, rečeno je u kabinetu Vučića.

Vučić, koji je i lider Srpske napredne stranke, reagovao je povodom pokretanja postupaka Agencije za borbu protiv korupcije protiv nekoliko gradonačelnika u Srbiji koji su istovremeno i poslanici.

Svi poslanici >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << SNS-a koji imaju i funkcije u izvršnoj vlasti podneće ostavke.

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je danas postupak protiv gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića koji je istovremeno i poslanik u Skupštini Srbije, jer je stupio na drugu funkciju bez saglasnosti Agencije. Gašić je član SNS-a.

Pre dva dana Agencija je pokrenula postupke protiv gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, Pirota Vidoja Petrovoića i Loznice Vladana Vasića. Njih trojica su poslanici izabrani na listi Ujedinjenih regiona Srbije.

Sad se javio onaj ko ima samo jednu funkiju. Pa ljudi moji ovo jednostavno ne mogu da progutam, zabu bi progutao , ali ovo o cemu prica Vucic ne bi ni pas pojeo sa maslacom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.