Vučić odbrusio Ružiću: Svi vole da glume nacionalne heroje, umesto da rade svoj posao!

Izvor: BKTV News, 19.Dec.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić odbrusio Ružiću: Svi vole da glume nacionalne heroje, umesto da rade svoj posao!

Premijer Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše poslednje izjave funkcionera SPS Branka Ružića o tome da je mogao da sruši vlast u prethodih pet godina da je to hteo, primetivši da samo vidi da svi vole da glume neke nacionalne heroje.

"Neću i ne interesuje me", rekao je Vučić na pitanje novinara kako komentariše Ružićeve navode da može da ga pobedi i dodao:

"Samo vidim da svi vole da glume nacionalne heroje...", dodao je Vučić.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pitanja da li to može biti razlog za prekid saradnje SNS sa soicijalistima, Vučić je rekao da na današnja pitanja odgovara kao predsednik vlade, a ne predsednik stranke.

Dodao je da sve partije poštuje, "s manjim izuzecima", ali da neće da govori kao predsednik stranke, pre nego što se to pitanje ne raspravi na stranačkim organima.

"To ćemo na organima stranke...Da li vlada ima većinu? Ima. Da li će imati kroz dva meseca? Ne znam, ali za sve postoji proverljivost", primetio je Vučić.

"Pa, ćemo narod da obradujemo. . . I sve one koji ''žele moju glavu''. . . Imaće prilika koliko hoće, za tako nešto. Znaćete krajem januara ili početkom februara i da li će biti većine u parlamentu, da li je SNS za tu većinu ili nije i da li su druge stranke ili nisu", poručio je Vučić.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.