Vučić objavio snimak Marije iz Osečine: Parovi osećaju sigurnost jer država pomaže, biće samo još bolje VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 11:01

Vučić objavio snimak Marije iz Osečine: Parovi osećaju sigurnost jer država pomaže, biće samo još bolje VIDEO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je snimak Marije Vučićević iz Osečine koja je zahvaljujući pomoći države uspela da ostane u drugom stanju.

"Uzrok steriliteta je bio nejasan u našem slučaju. Mislim da mnogi parovi osećaju sigurnost i da država pomaže u svemu tome da se finansiraju svi ti postupci, da se zamrznu embrioni, i sve, sve. Stigao nam je nalaz na mejl,plakala sam od sreće kada sam videla da sam trudna. Nadam se da neće doći do promena u državi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verujemo da će ostati ovako kako jeste i da će biti samo još bolje", rekla je Marija na snimku koji je objavio Vučić na svom Instagram profilu i napisao:

"Za našu decu, za budućnost Srbije. Srbija ne sme da stane."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.