Vučić o opoziciji: Listu Srbija protiv nasilja vode sve dokazani nasilnici

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 22:49

Vučić o opoziciji: Listu "Srbija protiv nasilja" vode sve dokazani nasilnici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da listu "Srbija protiv nasilja" vodi Dragan Đilas, a da je "čine sve nasilnik do nasilnika".

"Na žalost, ovu listu čini sve nasilnik do nasilnika i to dokazani nasilnici. Mislim da je važno nešto drugo da ljudi primete. Ja sam rekao zašto je meni važno da imamo apsolutnu većinu, da bismo mogli da gradimo, da se razvijamo, da obezbedimo svojoj deci odlične uslove, da bolnicama obezbedimo materijal i uređaje, da gradimo bolnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << škole, da povećavamo plate i penzije", objasnio je Vučić i dodao:

"I onda Jovanović kaže da to nema vrednosni stav. Za mene je vano nešto drugo, a to su vrednosni stavovi, a oni ih nemaju. Politika za mene je interes građana, šta je to šta radimo za ljude. A onda oni hoće podršku građana. Danas je neuporedivo teže nego tada kada su oni bili na vlasti, kada su dali Kosovo i Metohiju, kada je 81 država priznala KiM. Možmo da napravimo tabelu da uporedimo. Oni se nedvosmisleno zalažu za uvođenje sankcija Rusiji i za nezavisno Kosovo".

Vučić je istakao da je politika "interes građana", ali da se dolazi do pitanja zašto Miloš Jovanović priča o nacionalno opredeljenim biračima, a za vreme DSS-a je proglašeno tzv. Kosovo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.