Izvor: Glas javnosti, 15.Sep.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nije dorastao situaciji

BEOGRAD - Potpredsednica SRS Gordana Pop-Lazić izjavila je juče da to što se Aleksandar Vučić još nije oglasio po pitanju sukoba u stranci pokazuje da nije dorastao situaciji u toj partiji i državi.

Na konferenciji za novinare Pop-Lazićeva je rekla da se niko iz stranke nije zvanično čuo sa Vučićem i da ona ne zna gde se on nalazi.

- Ne znam gde se on nalazi, valjda njegova majka zna, ja mu nisam majka i ne interesuje me gde je - rekla je potpredsednica SRS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Ona je ocenila da je Centralna otadžbinska uprava SRS-a pokazala da u toj partiji nema frakcija i struja, već da su radikali jedinstveni i odlučni u sprovođenju izvorne ideologije stranke.

Prema njenim rečima, lider radikala Vojislav Šešelj je izrazio zadovoljstvo zbog pokazanog jedinstva i visokog stepena odlučnosti da najviši organ stranke, između dva kongresa, ostane na zvaničnoj partijskoj liniji.

Pop-Lazićeva je optužila doskorašnjeg zamenika predsednika stranke Tomislava Nikolića da je sukob u stranci dugo planirao i da su u to bile umešane strane i domaće tajne službe bezbednosti.

Vučić je nešto kasnije odbacio ove optužbe.

- Što se doraslosti tiče, građani će sami proceniti ko se ponašao dostojanstveno i zrelo, a ko ne. Znam da mi ona nije majka, ne mora da me upozorava i veoma sam srećan zbog te činjenice - rekao je Vučić agenciji Beta.

Te zene, posebno Radeta, i Jovanovicka su veliki balast SRS. Pop Lazicka je neodmerenim komentarima na racun Vucica pokazala da ne zaostaje za prve dve! Todorovic je dobar covek ali nema kvalitete da vodi stranku do povratka Seselja. To bi jedino mogao Vucic, zajedno sa vrlo sposobnim mladim snagama iz SRS.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.