Vučić ne zna da li će biti mitinga podrške Vladi

Izvor: Akter, 26.Mar.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ne zna da li će biti mitinga podrške Vladi

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna da li će biti mitinga podrške Vladi Srbije u Novom Sadu, i ukazao da je njegov stav da Srbiju ne treba deliti

"Sigurno meni ne pada na pamet - malo sam odgovorniji od drugih ljudi, da delim Srbiju, iako to ne bi bilo ni na približno jednake delove, već bi bio odnos deset prema jedan", kazao je Vučić povodom ranije najave Srpske napredne stranke da će 25. aprila održati "miting podrške" u Novom Sadu.

Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i lider SNS je, komentarišući izjavu predsednika Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da će DS istog dana održati demonstracije u Beogradu, kazao da ne želi incidente, niti da se 30 autobusa vladajuće partije nadje sa tri autobusa protivničke politike u Somboru, Apatinu ili Kuli.

"Takvo nešto mi ne pada na pamet. Ja hoću da zaštitim Srbiju od sukoba i podela, i o tome ćemo kasnije da razmišljamo", dodao je premijer.

SNS je ranije najavila da će 25. aprila u Novom Sadu organizovati "miting podrške" Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, na šta je Pajtić odgovorio da će DS održati demonstracije u Beogradu, jer je sedište Vlade Srbije tu, a ne u Novom Sadu.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

"Ne znam da li će biti mitinga SNS"

Izvor: B92, 26.Mar.2015

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ne zna da li će biti mitinga podrške Vladi Srbije u Novom Sadu, i ukazao da je njegov stav da Srbiju ne treba deliti..."Sigurno meni ne pada na pamet - malo sam odgovorniji od drugih ljudi, da delim Srbiju, iako to ne bi bilo ni na približno jednake delove,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.