Vučić na izložbi “Necenzurisane laži”: Nije mi prijalo dok sam čitao sve ovo! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na izložbi “Necenzurisane laži”: Nije mi prijalo dok sam čitao sve ovo! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras izložbu "Necenzurisane laži" u galeriji "Progres" u Beogradu.

Foto: Telegraf

Organizator postavke je Autorski tim informativne službe Srpske napredne stranke, a kako se navidi u opisu ove postavke koju ispunjavaju objavljene naslovne strane i duplerice novina cilj je da se skrene pažnja na manipulaciju pojmom cenzure i Srbiji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << periodu od 2014. do danas, što je i premijer u svom govoru istakao.

Foto: Telegraf

Iako je otvorena prošlog ponedeljka, i iako će trajati još mesec dana, izložba je danas privukla pažnju velikog broja posetilaca.

Foto: Telegraf

Tačno u 18.37 Aleksandar Vučić ušao je u galeriju. Dočekan je gromoglasnim aplauzom. Ušao je najopuštenije, a tako je i odeven. Obilazi izložbu i smeje se. Jedna žena mu je dobacila dok je čitao stranice novina: "Bitno je da ste lepi".

Foto: Telegraf

Sve vreme dok je obilazio izložbu sa njim u pratnji je bila Vladanka iz press službe SNS kojoj se on zahvalio na svemu što je uradila.

Foto: Telegraf

- Ovo je ta Vladanka, zločinac, koja je izvukla sve ovo. Ona je krivac - istakao je premijer.

Foto: Telegraf

I ovu priliku posetioci su iskoristili da se požale premijeru, a bilo je i onih koji su se trudili na sve načine da ga slikaju.

Foto: Telegraf

- Ono što je važno jeste da nisam srećan jer sve ovo oslikava društvo. Moram da priznam da mi nije prijalo što sam čitao sve ovo. Mi smo ponosni i srećni što oni mogu slobodno da pišu - rekao je premijer.

Foto: Telegraf

Premijer je naglasio kako upravo ova ižlozba pokazuje da su priče o cenzuri besmislene.

Foto: Telegraf

- Kada bih se kandidovao za predsedničke izbore, pobedio bih u prvom krugu, ali neću. Predsednička funkcija me ne zanima - otkrio je Vučić.

Foto: Telegraf

Na pitanje zašto je rekao da možda neće formirati Vladu, odgovorio je da tu postoji mnogo problema.

Foto: Telegraf

- Ako mogu nešto da uradim, prihvatiću se tog posla, ako ne mogu, neću. Ja želim da sve četiri naredne godine budu zlatne za Srbiju. Ako to mogu da sprovedem u delo, prihvatiću, ali ako ne mogu neću. Polovina avgusta je bitna zbog izveštaja MMF-a, naglasio je Aleksandar Vučić.

(Lj. Račić)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Vučić: Izložba pokazuje da su priče o cenzuri besmislene

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016

Organizator, autorski tim informativne službe Srpske napredne stranke, želeo je da se skrene pažnju na kako kažu: "manipulaciju pojmom cenzure u Srbiji u periodu od 2014. do danas". Izložba je otvorena prošlog ponedeljka i do sada je privukla veliki broj posetilaca...Još videa iz naše produkcije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.