Vučić (još) veruje SPS-u?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić (još) veruje SPS-u?

BEOGRAD - Generalni sekretar Srpske radikalne stranke i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je da i dalje veruje SPS-u, potencijalnom koalicionom partneru na nivou Beograda.

"Imam reč Ivice Dačića, ali verujem i koalicionom sporazumu. Imam apsolutno poverenje u Aleksandra Antića", rekao je Vučić za sutrašnju "Politiku".

Na pitanje misli li da se socijalisti neće okrenuti i na gradskom nivou, kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgleda uradili na republičkom nivou, Vučić je kazao da je to nemoguće. "Nemoguće je. Da idu sa LDP-om? Juče je Antić rekao da to ne dolazi u obzir. Sad, sve je moguće, ali ja ljudima verujem", rekao je Vučić.

Na primedbu da je Zoran Lončar (DSS) rekao da su socijalisti nepouzdan partner i da sa njima više ne mogu da prave vladu i kako je moguće da budu pouzdan partner na jednom, a nepouzdan partner na drugom nivou, Vučić je odgovorio da su socijalisti "za nas apsolutno pouzdani, jer smo napravili dogovor".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.