Vučić izrazio saučešće Vladi Hrvatske i porodici Salopeka

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić izrazio saučešće Vladi Hrvatske i porodici Salopeka

BEOGRAD - Želim da u ime Vlade Srbije izrazim najdublje saučešće Vladi Hrvatske i porodici gospodina Tomislava Salopeka, ukoliko su istinite tvrdnje o njegovom pogubljenju, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za štampu.

Agencije su ranije danas javile da je organizacija Islamska država objavila fotografiju na kojoj je navodno prikazano obezglavljeno telo hrvatskog državljanina Tomislava Salopeka, koji je otet u Egiptu.

U Hrvatskoj zasad nema zvanične potvrde te vesti, a premijer Zoran Milanović je zakazao vanrednu konferenciju za novinare danas u 17 časova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučiću predračun umesto fiskalnog

Izvor: B92, 12.Avg.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne može država da ima para za sve potrebe a da niko ne izdaje fiskalne račune...Vučić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije kazao da svi traže od države da plati i da država redovno plaća sve obaveze, ali i istakao da to neće biti moguće...

Nastavak na B92...

Milanović: Užasne stvari se događaju, još ništa ne možemo potvrditi

Izvor: Cafe.ba, 12.Avg.2015

Premijer Hrvatske Zoran Milanović prekinuo je godišnji odmor i vratio se u Zagreb. U 17 časova u Banskim dvorima održao je vanrednu konferenciju za novinare povodom smaknuća Tomislava Salopeka..."Dame i gospodo, nažalost hrvatskoj javnosti moram reći da ne možemo sa stopostotnom sigurnošću...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.