Vučić i Mikser o evropskom putu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Mikser o evropskom putu Srbije

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Estonije Svenom Mikserom, sa kojim je razgovarao o evropskom putu Srbije, bilateralnim i odnosima u regionu.

Premijer Vučić je istakao da je za Srbiju prioritet članstvo u EU, kao i stabilnost regiona Zapadnog Balkana.

Ministar Mikser čestitao je premijeru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i naglasio da je progres Srbije na evropskom putu veoma važan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za stabilnost čitavog regiona.

"Članstvo u EU dobro je za građane svake države, dobro je za privlačenje investicija, kao i za ekonomsku razmenu sa ostalim članicama EU. Estonija će tokom svog predsedavanja, u drugoj polovini 2017. godine, nastaviti da podržava evropske integracije Srbije", istakao je ministar Mikser.

Premijer Vučić upoznao je ministra spoljnih poslova Estonije sa ekonomskim reformama u Srbiji, koje su dovele do stabilizacije poslovnog okruženja i povoljne investicione klime.

On je istakao značaj Sporazuma o slobodnoj trgovini CEFTA, EFTA, zatim sporazuma sa Rusijom, Belorusijom, Kazahstanom i Turskom, kao i mogućnostima za plasman robe na tržištima ovih zemalja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Satanak Vučić sa MSP Estonije, Mikserom

Izvor: Beta Video, 25.Apr.2017

BEOGRAD -Premijer Srbije Aleksаndr Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Estonije Svenom Mikserom.(pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.