Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2023, 10:03

Vučić i Brnabić sutra sa Novak i Orbanom na Paliću

Prva sednica strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske održaće se u utorak, 20. juna na Paliću, a prethodiće joj sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državni vrh Srbije i Mađarske na Paliću o zajedničkim projektima; Vučić: Bliskost i prijateljstvo dve zemlje biće danas konkretizovani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2023, 06:07

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Srbije Ana Brnabić sastali su se sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i predsednicom Mađarske Katalin Novak na Paliću. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.