Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Trampu: Vaše vođstvo predstavlja snažnu volju koja je potrebna i Americi i celom svetu

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Donaldu Trampu na izboru za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, u kojoj se kaže:

"Koristim ovu priliku da vam izrazim iskrene čestitke povodom vašeg izbornog uspeha i velike pobede na predsedničkim izborima. Verujem da ćete dužnostima 45. predsednika Sjedinjenih Američih Država pristupiti sa posvećenošću i odlučnošću koje su odlikovale i vašu izuzetnu kampanju. Vođstvo, koje ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tom prilikom pokazali, predstavlja snažnu volju koja je neophodna ne samo građanima SAD, već i celom svetu".

Vučić se, kako se navodi dalje, iskreno nada da će Trampova pobeda doprineti nastavku unapređenja bilateralnih odnosa Srbije i SAD, "koji su već na putu razvoja i napretka na obostranu dobrobit naših dveju zemalja".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ ČESTITAO TRAMPU: Vaša snažna volja potrebna je ne samo građanima SAD, već i celom svetu!

Izvor: Kurir, 09.Nov.2016

..."Koristim ovu priliku da Vam izrazim iskrene čestitke povodom Vašeg izbornog uspeha i velike pobede na predsedničkim izborima", naveo je Vučić..Verujem da ćete dužnostima 45 predsednika Sjedinjenih Američih Država pristupiti sa posvećenošću i odlučnošću koje su odlikovale i Vašu izuzetnu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.